Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:42 | March 8, 2017

ORANGE ROOFTOP

Jacket: Second hand
T-shirt: River Island (here)
Shorts: Levis
Shoes: Adidas (here)
Sunglasses: Nelly (here)
Bracelets: Luvminimal (here)
– contain adlinks

Photographer: Martina Durica

.
After a pretty long journey to Marrakech , it felt wonderful to land. We went there a day earlier and also met Fanny and Klara at the airport. The first night was spent in a very cozy riad (traditional Moroccan house redesigned to small hotels) in the town center. We landed in the afternoon, walked to the town, ate at the famous place Nomad and just took it easy the rest of the evening. I must admit that the big culture difference scared me at first, but after every day it got better. The following day it was time to go to the villa where we would meet the remaining girls. So we came here with Steve Madden for their new SS17 campaign. Overall we were 7 influencers + respectively friend and the Steve Madden team. Before we took the car to the villa we sat on this rooftop, enjoyed the weather and snapped some pictures of the nice environment. Love, S

Efter en ganska så lång resa till Marrakech kändes det underbart att landa. Vi åkte dit en dag tidigare och mötte även Fanny och Klara på flygplatsen. Första kvällen spenderades på en jättemysig Riad (traditionella marockanska hus omgjorda till små hotell) mitt i stan. Vi landade på eftermiddagen, promenerade till stan, käkade på det populära stället Nomad och tog det bara lugnt resten av kvällen. Jag måste erkänna att det stora kulturkrocken skrämde mig till en början men efter varje dag blev det bättre. Dagen efter var det dags att åka iväg till villan där vi skulle möta resterande tjejer. Vi åkte alltså hit tillsammans med Steve madden för deras nya SS17 kampanj. Totalt var vi 7 influencers + varsin vän och Steve Madden teamet. Innan vi tog bilen vidare till Villan satt på denna rooftoppen, njöt av vädret och knäppte några bilder i den fina miljön. Love, S  


8 kommentarer8 kommentarer om “ORANGE ROOFTOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • […] Vidare till bloggen […]

  Reply
 • Giiiiirl, I LOVE your style!
  Xo, Carmen – http://www.carmenmattijssen.nl

  Reply
 • Thank you dear!

  Reply
 • Vad är det för stor kulturkrock du skrämdes av? Har själv varit i Marocko x antal ggr och känner inte av någon kulturkrock. Tycker det är som Dubai/Egypten om inte snäppet mer “mindre kultur-krockigt” eller hur jag ska förklara det haha! Vore kul om du utvecklade det 🙂

  Reply
 • håller med

  Reply
 • Hej Melanie,

  Jag och de i mitt umgänge kände så till en början. Bara faktum att åka in genom stan, de smala gatorna och alla människor/cyklar/motorcyklar framför, vid sidan om och bakom bilarna (så är det inte i Sverige). Vi blev avsläppta mitt i smeten, med tusen blickar från alla håll så vi kände oss obekväma (då var vi ändå OK klädda). Sen på square där det händer 1000 saker kände jag inte heller bekväm första dagen men det är olika. Jag menar absolut inget illa mot någon, ja gillade Marocko utan berättar bara att jag var ovan i början. Och ja, jag personligen tycker att det finns en kulturkrock då jämför jag med Sverige. Sen har jag inte varit i Egypten men i Dubai och känner även här att det är en skillnad 🙂

  Reply
 • Skulle gärna vilja se mer av dina träningsinlägg, de är så inspirerande 😀

  Reply
 • Ska tänka på det! <3

  Reply