Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:14 | April 19, 2017

COZY PLAID

pläd1 Photographer: Suzana Skopljak
.

Sitting here at home and writing, writing and writing.. Yes, I’m doing my master thesis and I have chosen to write about how the teachers supports newly arrived students in mathematics. Very interesting and also an important subject! Beyond this, todays schedule is full. After writing I’m off to the gym, then shower, shoot for a new cooperation and then take the train to Malmö. Tomorrow I have an important bank meeting and after that me and K are heading back to Gothenburg since we are going to Tallinn on Friday!! It will be so much fun 🙂 I got a lot of tips on instagram and I’m so hype, except that the weather is not good but we hope for a change! Above you can see my cozy plaid that I got from Chunkyhanna, amazing! Love, S

Sitter här hemma och skriver,skriver och skriver… Ja, examensarbetet är i full gång och jag har valt att skriva om hur lärare stödjer nyanlända elever i matematik. Jätteintressant och framförallt viktigt område! Utöver detta är schemat för dagen fullspäckat. Jag ska skriva i någon timme till, hinna dra till gymmet, duscha, fota för ett samarbete och sätta mig på tåget till Malmö. Imorgon har jag ett viktig bankmöte som jag inte kan missa och senare på kvällen åker jag och K tillbaka hit för att på Fredag åka till Tallinn!! Det ska bli så himla roligt 🙂 Fick en massa tips på instagram och jag är så pepp, förutom att vädret inte alls är bra men vi hoppas på en ändring! Ovan ser ni dessutom min fina pläd som jag fick hem från Chunkyhanna, helt underbar 😀 Love, S 


4 kommentarer4 kommentarer om “COZY PLAID”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här