Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:51 | April 25, 2017

SO WE MADE OUR FIRST……

 – This post contain adlinks – 

Top: Nike (here)
Tights: Under Armour (here)
Shoes: Adidas (here)
Sunglasses: Rayban

Photographer: Suzana Skopljak

.
Hello my beautiful ones! Today has been an intense day and that’s how we like it right 😉 Got new fresh nails by Berina (berkasnaglar), did a few things in town and met up with Jossan a quickie before she went back to Stockholm. Now I was thinking about packing for tomorrow since I’m going to Split/Mostar and then continue editing my vlog from Estonia. YES, you read right haha! Me and K have made our first real vlog and I feel very nervous to share it but I’m also excited and want to show it to you guys. Hope you had a great day <3 Love, S

Hej mina fina! Idag har det varit en intensiv dag och det gillar vi va 😉 Fick nya fräscha naglar av Berina (berkasnaglar), gjorde lite ärenden på stan och hann med att träffa Jossan en snabbis då hon var här nere i Göteborg för ett jobb. Nu tänkte jag packa inför imorgon då jag åker till Split och Mostar och därefter fortsätta redigera min vlogg från Estland. JA, ni läste rätt haha! Jag och K har gjort vår första riktiga vlogg och samtidigt som det känns väldigt pirrigt att dela med mig av den så vill jag bara bli klar med den så att ni kan få se. Innan jag går vill jag bara dela med mig en sak till mina svenska läsare. Ni får nämligen 20% rabatt (idag och imorgon) på stadiumpulse.se ifall ni anger koden “SENDIPULSE“, perfekt tillfälle att handla lite träningkläder! Hoppas ni haft en toppendag <3 Love, S


2 kommentarer2 kommentarer om “SO WE MADE OUR FIRST……”

    Can’t wait for your vlog and new posts on blog. 🙂 We miss you here on blog. :-*

    Reply

    aaw I’m happy to hear that <3 It's har do do everything I must admit :/

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här