Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:28 | April 27, 2017

GREETINGS FROM TALLINN

Tall Hall Square, such a cute and cozy area. Very similar to a place called “Lilla torg” in Malmö. My new jacket is from HERE.

Supercomfy travel look from here & here

We enjoyed a really good cappuccino and checked out the flower market. The flowers are so cheap here compared to Sweden. Wish that I could bring a bunch of them.. 

We had to visit this beautiful lake called “Siniallikad”

We ate lunch at Controvento and Trattoria del Gallo Nero

the love of my life <3
.

As I told in my previous post, me and Kristian filmed a vlogg from Estonia so I have put all my time editing the video, that’s why I haven’t been blogging. But now, I thought I’d tell you a little about our trip! We had a great time, filled with joy and laughter. It feels so good to be in his presence. We were lucky with the weather, though it was very cold. We were there during the weekend and did things at the same time as we chilled and relaxed. We both liked Tallinn and it was fun that we had an opportunity to visit a destination that might not have been prioritized otherwise. Here I are some pictures. Next up, I’m off to Mostar <3 Love, S

Som jag berättade i mitt tidigare inlägg, filmade jag och Kristian en vlogg från Estland och all min tid har gått åt det, därav utesluten bloggning. Men nu tänkte jag berätta lite för er! Vi har haft en toppenresa, fylld med glädje och skratt. Mår så himla bra i hans närhet att det inte går att beskriva. Vi hade tur med vädret, dock var det väldigt kallt. Vi var borta under helgen och passade på att göra saker samtidigt som vi inte stressade utan istället kopplade av. Vi båda gillade Tallinn och det var kul att vi fick en möjlighet att besöka ett resemål som kanske inte hade varit prioriterat i annat fall. Här kommer i alla fall lite bilder. Next up, Mostar <3 Love, S 


4 kommentarer4 kommentarer om “GREETINGS FROM TALLINN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Sendi! Jag minns att för ett tag sedan la du upp på din snap om förslag till användarnamn till ditt andra instagramkonto. Det namnet du ville ha blev sedan upptaget men kontot togs sedan bort (tror jag?) min fråga är hur gjorde du för att få bort kontot. Kan man be sina nära att rappotera ett konto för att det ska gå bort? För jag har läst att det inte spelar någon roll. Har nämligen sett en falsk användare som har min profilbild på sitt konto och mitt förnamn. Profilbilden är nu borta men namnet är kvar. Snälla hjälp!

  Reply
 • Hej!

  Ja det stämmer, och det var någon som tog namnet enbart för att jävlas och därefter bytte personen namn och jag tog namnet jag ville ha. Jag har ingen aning om kontot togs bort därefter :/ Precis, det du kan göra är att be folk rapportera kontot så att det tas bort. Detta händer mig nästan dagligen, och jag lovar dig att du egentligen inte behöver oroa dig för den personen kommer inte kunna göra något med ditt förnamn förutom att använda det på instagram.

  Reply
 • Haha the lake photo is so funny after seeing the vlog ?

  Reply
 • hahahahaha!!

  Reply