Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:09 | May 24, 2017

IN THE MIDDLE OF NOWHERE

 – This post contain adlinks – 

    

Top: Missguided (here)
Shorts: Levis (here) “Sendi20” gives you 20% discount!!
Shoes: Jeffrey Campbell (here)
Sunglasses: Missguided (here)
Watch: Daniel Wellington (here)

Photographer: Martina Durica
.

Here comes my first look and actually the only one where I’m not wearing a bikini haha 😀 Our biggest focus these two days was to visit different beaches and therefore most of the pictures will be on the beach. What do you think about the result? Little different since I hate to shoot in the forest surrounded by a lot of green (haha don’t ask why), but I have to admit that it got pretty good and I love the light in the pictures. The Levis shorts are forever my favorites and also these boots. With a nice t-shirt and a pair of cool glasses I think I completed the look! Love, S

Här kommer min första look och faktiskt den enda där jag inte bär bikini haha 😀 Vårt största fokus dessa två dagar var att besöka olika stränder och därför kommer de flesta bilder vara på stranden. Vad tycker ni då? Lite annorlunda då jag egentligen hatar att fota i skog omringad av massa grönt (haha fråga inte varför), men jag måste erkänna att det blev ganska bra och jag älskar ljuset i bilderna. Levis shortsen är för evigt mina favoriter och likaså dessa boots. Med en snygg t-shirt och ett par coola glasögon kompletterade jag looken! Love, S 


7 kommentarer7 kommentarer om “IN THE MIDDLE OF NOWHERE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Hur länge varar rabattkoden? Är det samma modell som du hade förra året?
  Kram

  Reply
 • Hej! Till och med den 27 Maj 🙂 Yess, de är samma shorts! kram

  Reply
 • förlåt, till och med den 26 är det!

  Reply
 • Hej! Fina bilder! Vilken modell är det på shortsen? ser inte riktigt vilken av dem det är på hemsidan.

  Reply
 • Hej! Tack snälla 🙂 Jag har modellen 501. Tänk på att de är vintage shorts och att de kan skilja sig lite i färg och så 🙂

  Reply
 • Tänk att ett par jeansshorts och en t-shirt kan vara sååå jäkla snyggt! 🙂 Och alltså din blogg! <3

  Reply
 • ellehur! Tack finaste du <3

  Reply