Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:48 | August 28, 2017

MY FAVORITE ISLAND <3

When the girls went home to Sweden, I switched flat and awaited K who would come from Budva. We only spent 2 days in Hvar before it was time to move on to the next destination. During these two days we walked around in beautiful Hvar, headed out to Palmizana Island and hanged out at the Laganini beach club, ate a good dinner at a cozy restaurant called Mizarola and also had a great breakfast at the Central Park Club. I would need more days to show him this wonderful place, but there will be more chances. I think you guys understand how much I love this island by now haha! I got some question if there will come a vlog about this and the answer is YES. Today I will hopefully send all material to Robin and he will start editing the video. I can’t wait for it do be done! Now it’s time for me to take a shower and start to get ready for todays shooting. Talk soon! Love, S

När tjejerna åkte hem till Sverige, bytte jag lägenhet och inväntade K som skulle komma från Budva. Vi spenderade endast 2 dagar i Hvar innan det var dags att gå vidare till nästa resmål. Under dessa två dagar hann vi promenera runt i finaste Hvar, åka ut till ön Palmizana och hänga på Laganini beach club, äta en god middag mysiga restaurangen Mizarola och även äta en fantastisk god frukost på Central Park Club.  Jag hade behövt fler dagar att visa honom detta underbara ställe men det kommer nog fler chanser. Jag tror ni verkligen förstått hur mycket jag älskar denna ön haha! Det är en del som frågat om det kommer komma en vlogg och svaret är JA. Idag ska jag förhoppningsvis skicka över allt Material till Robin och därav kommer han börja sätta igång att redigera videon. Längtar tills den är färdig! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och börja göra mig i  ordning för att sedan fota lite samarbeten. Hörs! Love, S 


2 kommentarer2 kommentarer om “MY FAVORITE ISLAND <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här