Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:51 | August 30, 2017

OCTOBER, HURRY UP!

Hello guys! Hope you are great <3 I’m feeling good and I’ve just got confirmed that I’m going to Sri Lanka with Lapoint Surfcamps next month to surf!! I have been surfing only once before but it was only a few days but this time I’m going there with Lisa for a whole week. How FUUUN?! Personally I love the ocean and think it’s so awesome to surf. However, of course, I must admit that it is a bit scary and you are afraid in the beginning haha. One week of surf lessons should do the hassle this time or what do you think? Have you been surfing before? If you have any tips, I would like to receive them 🙂 Last but not least, I look forward to going to Sri Lanka. I have head so many good things so I’m excited! October, hurrryyy up! Love, S

Hej mina fina! Hoppas ni mår strålande <3 Jag mår toppen och som pricken över i:et fick jag precis bekräftat att jag åker till Sri Lanka tillsammans med Lapoint Surfcamps nästa månad för att surfa! Jag har surfat en gång tidigare men då var det bara några dagar och nu åker jag dit tillsammans med Lisa i en hel vecka. Hur KUUUL?! Jag personligen älskar havet och tycker att det är så himla häftigt att surfa. Dock måste jag såklart erkänna att det är läskigt och man är rädd i början haha. En vecka med surflektioner borde göra susen denna gången eller vad tror ni? Har ni surfat tidigare? Har ni i så fall några tips så tar jag gärna emot dem 🙂 Sist men inte minst ser jag fram emot att åka till Sri Lanka. Hör så himla mycket bra så jag är peppad! Oktober, hurrryyy upp! Love, S 


2 kommentarer2 kommentarer om “OCTOBER, HURRY UP!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har en fråga haha kako se ti osjecaj kad resas negdje bez K. ili on bez tebe. Saknar du honom mycket??? I savjet kako prezivjeti te dane haha ? Min kille ska åka 5 dagar i Italien .. jag är ledsen och kommer att sakna honom.

    Reply
  • hehe ja såklart jag alltid saknar honom men man överlever 🙂 Hehe nemoj sjedit kuci i nista neradit jer onda ces najvise mislit na njega 🙂 Ali 5 dana nije nista, prezivit ces!

    Reply