Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:53 | September 5, 2017

NEW YORK, I’M BACK!

 – This post is in collaboration with Good for me & contain adlinks – 

T-shirt: Na-kd (here)
Jeans: Bikbok (here)
Sunglasses: Na-kd (here)
Jacket: Na-kd (here)

Hello friends! I’m sitting at Starbucks right now and working, can’t complain! Me and K left a rainy Malmö and were welcomed by the sun here in New York. The schedule for today is very spontaneous, which we both like 😉

Speaking of something else, I’ve found hair vitamins that, according to the results, will strengthen the hair and give it a natural hair growth, which I feel that I need. Hair Luxious is also very rich in vitamin B, which is very good for the hair. Recently, some hairstrings in my hair have cracked in the middle and I haven’t really understood why. I always try to take good care of my hair so I don’t use my straightener or my curling iron too often and I don’t wash my hair too often. So, I have chosen to try these products and I am now in week 3. Is there anyone of you out there who have tried these hairvitamins? If you have, let me know your thoughts! Read about Hair Luxious HERE. Love, S

Hej vänner! Jag sitter just nu på Starbucks och jobbar, kan inte klaga! Jag och K  lämnade ett regnigt Malmö och välkomnades av solen här i New York. Schemat för idag är väldigt spontant, vilket vi båda gillar 😉 

På tal om någonting annat så har jag hittat hårvitaminer som enligt resultat ska stärka håret och ge det en naturlig hårväxt, vilket jag känt att jag behöver. Hair Luxious är dessutom väldigt rikt på B-vitamin, vilket är väldigt bra för håret. På senare tid har vissa hårstrån hos mig gått av på mitten och jag har inte riktigt förstått varför. Jag är väldigt noga med att inte använda varken plattång eller locktång alltför ofta och inte tvätta håret för mycket. Så, jag har valt att testa dessa produkter och jag är nu inne på vecka 3. Någon av er där ute som testat dessa hårvitaminer? Hade varit kul att få veta era åsikter! Läs mer om Hair Luxious HÄR. Love, S 


7 kommentarer7 kommentarer om “NEW YORK, I’M BACK!”

  I LOOOVE the aesthetics in this post. I can’t wait for my trip to the states at the end of this month!

  Reply

  Hej
  Vart är jeansen ifrån?
  Älskar dina bilder och din blogg!
  Kram Mimmi

  Reply

  Hej Mimmi! Tack snälla <3 Jeansen är från Bikbok, finns länk längre ner i bloggen <3

  Reply

  Love your outfit! Can’t wait to go to NYC this christmas. Missing you on snapchat hope you put a lot of NY snaps xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här