Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:28 | October 12, 2017

MY LIVING ROOM

 – This post contain adlinks – 

Sofa & pillows: Sofacompany (here & here)
Table: Ox Denmarq (here)
Pouf (custom made): Sofacompany (here)
Courtains: Gardinex (here)

Good afternoon guys! Yesterday, my long-awaited delivery came, namely the pouf you see above 🙂 It’s pink, the same color as my pillows and the material is mangeour (similar to velvet). Now my entire order from the Sofacompany is here and I couldn’t have been more pleased. A big advantage of Sofacompany is that you can make your own design (as I did with the pouf) and match both sofa, pouf and pillows just the way you want it. Obviously, I’m not finished with my living room but it’s going the right way. I’m still a bit confused and I change my decision all the time but I guess it’s a part of it all haha. I would love to receive your tips and ideas and if you think I should go for a mat or not! Hope you like it 🙂 Love, S

God eftermiddag finisar! Igår kom min efterlängtade leverans, nämligen sittpuffen som ni ser ovan 🙂 Den är rosa, samma färg som mina kuddar och materialet är veleour (likt sammet). Nu är hela min beställning från Sofacompany här och jag hade inte kunnat vara mer nöjd. En stor fördel med Sofacompany är att du kan göra din egen design (vilket jag gjorde med sittpuffen) och matcha både soffa, puff och kuddar precis så som du vill ha det. Självklart fattas det en hel del i mitt vardagsrum men det kommer.. Jag är fortfarande kluven och har beslutsångest för allt jag kollar på haha! Alla tips och ideer mottages och era åsikter ifall jag bör ha en matta eller inte likaså! Hoppas ni gillar det 🙂 Love, S 


7 kommentarer7 kommentarer om “MY LIVING ROOM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken underbar sittpuff!! 🙂

  Reply
 • Tack snälla!

  Reply
 • Vad fint. Tycker du borde måla golvet, antingen mörkare eller ljusare (om du får).

  Reply
 • Nu när du har haft soffan ett litet tag vad tycker du om den, är den skön? hur är kvalitén funderar starkt på att beställa hem den!
  tacksam för svar, kram!

  Reply
 • Jag gillar den väldigt mycket 🙂 Kvalitén är utmärkt och jag har även sovit på den, jätte skön 🙂 kram!

  Reply
 • Vilken färg är det du valt på puffen är det ”velour rose”?
  Sjukt snyggt har du gjort det!!!

  Reply
 • Precis!! Tack snälla :))

  Reply