Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:04 | October 31, 2017

ANYTHING YOU WANT TO KNOW?

Hello babes! I’m sitting here in my apartment, listening to music and working. I have cut and paste with the video from the summer and don’t have much left before I can upload it on Youtube. As you probably have noticed, my motivation has dropped here on the blog and I don’t post as often as I did before. To be honest, I want to do videos more but at the same time I haven’t known what to write about. My life when I’m home in Malmö is not as glamorous as you might think. I work just like everyone else, however, from home, which has both positive and negative sides and I hang out with my loved ones. Then I have to admit that the weather here in Sweden is not fun at all, especially during this season. Why? Because it’s either too cold to shoot or it’s too gray and rainy. Therefore, I always try to shoot as much as I can when I’m traveling. So, I thought it might be fun with a question time, it was a while ago since I had one. So go a head and ask me questions if you have some or just leave some tips and ideas on what I should post more about. PS, you don’t have to leave your email when commenting, it works anyway. Hugs to you! Love, S

Hej mina fina! Sitter här hemma i min lägenhet, lyssnar på musik och jobbar. Jag har klippt och klistrat med videon ifrån somras och har inte mycket kvar innan jag kan lägga upp den på Youtube. Som ni förmodligen märkt här på bloggen så har min motivation sjunkit och jag bloggar inte lika mycket som förr. Om jag ska vara ärlig så vill jag självklart satsa mer på rörligt material men samtidigt har jag inte vetat vad jag ska skriva om. Mitt liv när jag är hemma i Malmö är inte så glamouröst som ni kanske tror. Jag jobbar precis som alla andra, dock hemifrån vilket har både sina positiva och negativa sidor och umgås med nära och kära. Sen så måste jag erkänna att vädret här i Sverige inte alls är kul, speciellt denna årstiden. Varför? För antingen är det för kallt för att fota eller så är det för grått och regnigt. Därför försöker jag alltid passa på att fota så mycket som jag kan när jag är utomlands. Så, jag tänkte att det kanske kan vara kul med en frågestund, det var ett tag sedan jag hade en sån. Så go a head och ställ frågor som ni hade velat ha svar på eller kom med ideer på vad ni vill se, vad jag ska skriva om etc! PS, ni behöver inte lämna er mail när ni kommenterar, det funkar ändå. Kram så länge, Love S


18 kommentarer18 kommentarer om “ANYTHING YOU WANT TO KNOW?”

  hej fina du, hur mycket väger du? tänker du mycket på vad du äter? hade du inte önskat att kropphets inte fanns och man kunde äta vad och hur mycket man vill utan att det ska bli någon hets med dieter osv, man lever ju bara en gång.
  älskar din blogg, kramis

  Reply

  Who is your biggest blogger inspiration? Do you have a favorite blogger? I love you and you are definitely my fave! Would love to see more fashion post from you, but I understand the weather can be too cold for film :-/ anyways, whishing you the best <3

  Reply

  Hej fina och vackra Sendi!

  Har du & Kristian några planer på giftermål eller något ni pratat om? Tycker det är dags haha 😉

  Reply

  Draga moja, as you already know, you are my favorite girl! ???
  Volela bih kada bi snimala videe, npr. haul, makeup look-ove; ti si jako interesantna, pa pretpostavljam da ce tvoji pratioci to obozavati i mislim da bi ti to popunilo slobodno vreme jer bi snimala iz stana. ? kiss

  Reply

  Have you ever thought about studying traning and nutrition?

  Can you tell us more about your dog?

  What does a normal day in your life look like?

  What is your favorite fashion-store?

  What is your favorite workout-clothes brand?

  Reply

  Planirate li ti i Kristian vjencanje?? Pozdrav iz Mostara

  Reply

  Hej!
  Hur ofta tränar du? fördelat på olika muskelgrupper och cardio? Slutar du äta en spec tid? typ efter kl 8 eller nått. Har du någon ätardag? Äter du vad du vill hela dagen eller hur ser det ut? Panik över att få ihop dagen med bra mål och träning. Känns som att man äter rätt och tränar rätt men vågen inte visar något. Man känner på kläderna men vågen står still, irriterande! Du gick liksom ner 10kg på 2 månader??? Hur gör du?

  Reply

  Na kojem jeziku zelis da ti postavljamo pitanja ?

  Reply

  Hi Sendi, why did you start an instagram like sendifit or someyhing if you doesn’t use it. I always got inspired by you when I see how you eat healthy and go to the gym. Are you planning to start being healthy again or is it too dificult at the moment? I have that problem currently. Let me know! 🙂

  Reply

  Hi Sendi, are you going to do a hometour? I really would like to see your interior! XX

  Reply

  Hej Sendi!
  Visst är det så att du är klar med din lärarutbildning? Söker du lärarjobb nu, eller hur tänker du om framtiden?

  Reply

  Hej!
  Har du någon gång blivit vän med någon av dina bloggläsare? Hur säkert känns det, är det svårt att veta vem som är ute efter “kändisskapet” och vem som faktiskt genuint tycker om dig?

  Reply

  Vad använder du för telefon och vad tycker du om den?
  Har du något tips om hur man kan se bra ut framför kameran haha? som tex vid outfits bilder?

  Reply

  Hej fina Sendi! Vet inte hur jag ska formulera mina frågor för att undvika att bli missförstådd ?.. Älskar din lägenhet och inredning like crazy, verkligen något i min smak. Nu till frågan: har du bostads eller hyresrätt? Om det nu är bostadsrätt – vilka tips hade du kunnat ge för att man ska ha råd med dessa pinsamt skyhöga beloppen som en kontantinsats går ut på? Är i nuläget på jakt efter en lägenhet men vill bara gömma mig under täcket när jag räknar ut kontantinsatsen och bara jag ser utgångspriserna så suckar jag. Lång kommentar men hoppas verkligen på svar!! Kram kram ??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här