Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:10 | November 14, 2017

CLEAN AND FRESH

 – This post is in collaboration w/ Furniturebox – 

Table: Furniturebox (here)
Chairs: Furniturebox (here) – These chairs (here)

Today I started the day with a big cleaning here at home. If there is something I love, it’s when it’s clean here at home + flowers, don’t you agree? Shortly thereafter, I ate porridge for breakfast followed by a meeting here in Hyllie. We have had two sunny days here in Malmö, but now the rain is back again.. When it comes to my apartment and how it’s going I must say it’s going great and some things have happened lately: my shelf and my paintings are up, a pot for my cactus is bought, I have got a  kitchen lamp that I’m going to put up today and also bought a TV bench! It’s fun when things are happing here at home, despite that it’s taking some time… Now I’m going out with Rambo and then it’s lunchtime, chicken with root vegetables 🙂 Talk soon! Love, S

Idag startade jag dagen med en storstädning här hemma. Om det är någonting jag älskar så är det att ha det rent här hemma + blommor på det, håller ni inte med? Kort därpå åt jag gröt till frukost följt av ett möte här i Hyllie. Vi har haft två soliga dagar här i Malmö men nu är regnet tillbaka, tråkigt :/  Vad gäller lägenhetsfronten så har det hänt lite grejer på sistone, min hylla och tavlorna är uppe, en kruka till min kaktus är köpt, jag har inskaffat mig en kökslampa som ska upp idag och även köpt en tv-bänk! Kul när det händer saker här hemma, trots att tar det tid… Men men, en sak i taget!

Då förfrågan om en ny rabattkod på Furniturebox har trillat in titt som tätt har jag ordnat en ny kod “skopljak2” som startar idag och gäller t.o.m den 24 November. Koden ger er 15% på hela sortimentet, även rabatterade varor & Furniturebox har väldigt många erbjudanden för tillfället så detta är ett perfekt tillfälle! Nu ska jag ut med Rambo och sedan äta lunch, kyckling med rotfrukter 🙂 Love, S 

 


7 kommentarer7 kommentarer om “CLEAN AND FRESH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Divan stan, sve sa ukusom namjesteno i u skladu.

  Reply
 • aaw, hvala ti puno puno!! <3

  Reply
 • Hej! Vilket ställe rekommenderar du att man gör spraytan på i Gbg?

  Reply
 • Senadas skönhetssalong :)) Aldrig vart mer nöjd!

  Reply
 • Gud vilken snygg inredning i köket. Så skulle jag också vilja ha det.

  Reply
 • Tack snälla, glad jag blir <3

  Reply
 • Gud så fint kök! Är det från Marbodal? Vad heter köksluckorna? ?

  Reply