Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:27 | December 8, 2017

WARM TONES EVERYWHERE

 – This post contain adlinks – 

Top: Missguided
Jeans: Wranger (here)
Cap: Lack of Color (here)
Sunglasses: Chimi eyewear (here)
Earrings: Nakd (here)

Photographer: Fabian Wester

 

Waking up in Morocco and going up to the hotel’s rooftop when it looks like this was not bad. Every corner looked completely magical and I couldn’t stop taking photos and filming (remember that I bombed my instagram-story haha). You’ve already seen the hat and the jeans and you’ll be seeing them a lot haha, sorry but I love them both! Before it was time for us to leave this hotel, we went up and took some photos with a couple of different looks. What do you think about the result above? The charming thing with Morocco I think is specifically the warm tones they have in everything, like really everything in the whole city haha, cool 🙂 Love, S

Att vakna upp i Marocko och gå upp till hotellets rooftop när det ser ut såhär var inte illa. Varenda hörn såg helt magisk ut och jag kunde inte sluta fota och filma (minns att jag bombade min instagram-story haha). Hatten och byxorna har ni redan sett  och ni kommer fortsätta se dem här haha, sorry men jag är fast, love’em both! Innan det var dags för oss att ge oss iväg så gick vi upp och fotade några looks. Vad tycker ni om resultatet? Det charmiga med Marocko tycker jag är specifikt de varma tonerna de har i alla så allting. Det är lixom samma färg på allting i hela staden typ haha, coolt 🙂 Love, S 


5 kommentarer5 kommentarer om “WARM TONES EVERYWHERE”

    Hej skopljak! älskar din blogg! när man klickar på jeansen så kommer man fram till hela hemsidan? hittar inte jeansen, kan du snälla skicka den exakta länken till jeansen? 🙂 <3 Ha det bäst!

    Reply

    Hallå där 🙂 Tack så mycket, glädjer mig <3 Det är tyvärr för att byxorna är slutsålda :/ kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här