Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:52 | December 13, 2017

NEW VLOG FROM MARROCO!

Well, finallyyyyy it’s live, my vlog from Marrakech! Please check it out and let me know what you think, constructive feedback is always appreciated! I really think it’s so fun to work with videos and I just want to get better. I hope, of course, you also think it’s fun to follow me like this! Hugs to you is! Love, S

Sååja, äntligen är den live, min vlog från Marrakech! Titta gärna och kom med feedback, konstruktiv feedback uppskattas alltid! Jag tycker verkligen att det är så kul med rörligt material och jag vill bara blir bättre. Jag hoppas självklart också ni också tycker att det är kul att följa mig såhär! Kram på er så länge! Love, S 


8 kommentarer8 kommentarer om “NEW VLOG FROM MARROCO!”

  You are beautiful and successful woman, I have been following you for few years already and I could not imagine a day without your posts. You are my idol and my motivation. I hope I will met you one day.
  Love Jovana ❤️

  Reply

  Hi dear Jovana, your comment makes me so so happy! I also hope that we get the chance to meet one day <3

  Reply

  great vlog, you are really good at the videos ????❤️

  Reply

  Thank you dear, I’m happy to hear that you like it <3

  Reply

  Dina vloggar är så bra!! <3
  Men är det bara läppstiftet SWAG från Bareminerals du använder där? 🙂
  KRAM

  Reply

  Tack snälla Emma! Yess, och en lite mörkare penna från Bobbi brown :)) kramis

  Reply

  Jag älskar att du svarar på dina kommentarer!! Vad heter den Bobbi Brown läpppennan? 🙂 Tack!

  Reply

  Hej sendi!! Perfekt video och du är otroligt vacker!! Min fråga är vart byxorna och kaven är från, sitter super snyggt
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här