Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:56 | December 15, 2017

CHRISTMAS IS AROUND THE CORNER

Top: Nakd (here)
Jeans: Wrangler (here)
Watch: Daniel Wellington (here)
Bracelet: Daniel Wellington (here)
Necklace: Nakd

Is it just me or does isn’t it crazy that it’s already December? I mean it’s Christmas and New Year eve soon and not to mention that I’m officially becoming an adult today (turning 26 haha) ?! December is definitely one of my favorite months, just because of everything that’s happening and I just like the cozy feeling!  Talking about Christmas, have you bought all your Christmas presents? I thought that I will share with you that Daniel Wellington has a good offer right now and we all know that a watch is a perfect present, right? if you head over to their website and buy a bundle deal (a watch and a bracelet of your choice) you will get 10% discount and also get the opportunity to create a giftbox and get it for free  (HERE). Not only that, if you use my code “SENDI” you will get even more discount, 15% extra! Happy shopping! Love, S

Är det bara jag eller känns det inte sjukt att det redan är December? Fatta att det snart är jul och Nyår och för att inte nämna så blir jag officiellt vuxen idag (fyller 26 haha)?! December är absolut en av mina favoritmånader, just på grund utav allt som händer och det är lixom bara en myskänsla rakt igenom. Förresten, har ni köpt alla era julklappar för i år? Jag tänkte dela med mig av att Daniel Wellington har ett grymt erbjudande just nu och vi alla vet att en klocka är en perfekt present, visst? Om ni kikar in på deras hemsida och köper ett “bundle deal” som det heter (valfri klocka och armband) så får ni 10% rabatt och ni får dessutom skapa er egna giftbox (HÄR). Inte bara det, anger ni koden “SENDI”,  får ni 15% extra rabatt! Happy shopping! Love, S 


9 kommentarer9 kommentarer om “CHRISTMAS IS AROUND THE CORNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • looking gorgeous

  Reply
 • thanks! <3

  Reply
 • Snyggaste i hela världen!!! Vilken kamera använder du för dina bilder 🙂

  Reply
 • Men tack finaste! Canon 5d mark III!

  Reply
 • Vilken du kan säga att kan använda någon som vill ha fina bilder men inte den som är lite dyrt 🙂 Kanske en annan kanon eller nikon ?

  Reply
 • Åh, kan du inte göra en makeup tutorial? Jag tror verkligen det hade varit uppskattat på din youtube 🙂

  Reply
 • Åh, jag som inte ens är duktig på make-up.. men jo det kan jag absolut. Ska ha det i åtanke <3

  Reply
 • Hej Sendi,
  är väldigt nyfiken: en fråga hur lång är du och hur lång är din kille Kristian? 🙂

  Hälsningar,

  Reply
 • Hallå där! 🙂 Hehe, jag är 1,68 och han är 1,93 🙂 kramis

  Reply