Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:04 | January 2, 2018

HAPPY NEW 2018!

Good morning to 2018 and to all of you <3 Here comes a lot of pictures from my New Year’s Eve that was spent with these wonderful people at Millenium in Höllviken. We had the restaurant for ourselves, ate an amazing dinner and danced all night long together with balkan music in the background, EXACTLY as we like it! There’s probably no better way to start the new year than with your closest friends, don’t you agree? Anyway, I want to take this opportunity  to wish you all a happy New Year! I wish you all the luck in the world, may your health be on top, your dreams come true and your goals be reached. I would also like to thank you for all the love and support you give me and I hope you continue to follow my journey because if it’s something I love, it’s inspiring other people and spreading positive energy. So thank you so much for this wonderful year, now we are looking forward to the new one! Bring it on 2018 🙂

God morgon till 2018 och till alla er <3 Här kommer en bildbomb från Nyårsafton som spenderades med detta underbara gäng på Millenium i Höllviken. Vi hade restaurangen för oss själva, åt en fantastisk god middag och dansade in tolvslaget tillsammans med balkan musik i bakgrunden, PRECIS som vi gillar det! Det finns nog inget bättre sätt att påbörja det nya året än med sina närmaste vänner, håller ni inte med? Hur som helst så vill jag passa på att önska er ett gott nytt år! Jag önskar er all lycka i världen, må eran hälsa vara på topp, era drömmar slår in och att ni når era mål. Jag vill samtidigt tacka för all kärlek och support ni ständigt ger mig och jag hoppas att ni fortsätter att följa med på min resa för om det är någonting jag älskar så är det att inspirera andra människor och sprida positiv energi. Så, tusen tack för detta underbara år, nu blickar vi framåt! Bring it on 2018 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “HAPPY NEW 2018!”

  Sretna nova godina!! Mnoogo mi nedostaju tvoje objave na blogu!Zeljela bih d sa nama sada podjelis ishranu svoju vidim da pocinjes s novom dijetom :)))) ❤️

  Reply

  Så härligt ni såg ut att ha haft det! Och vad roligt att ha en restaurang för sig själv! 🙂

  Reply

  Varför tog du bort din senaste vlogg? Jätte synd ju 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här