Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:11 | February 1, 2018

BEDROOM CHOICES

Hello hearts! It’s time for me to start my next interior project here at home – the bedroom! My kitchen and living room are basically done, there is still missing a carpet in the living room and I want to change the handles on the cabinets in the kitchen but otherwise it is relatively done. In the bedroom I currently have a bed, curtains, a newly purchased chest of drawers (need to change handles), a mirror to be hung and two chairs. After a lot of time, searching on Pinterest and all sorts of sources of inspiration, I have come to the conclusion that I first have to decide two things, wall to wall carpet or not, and headboard or not. I’m almost 100 % sure about the carpet and almost sure about the headboard. How do you guys have it at home, do you have any tips or something you think I should keep in mind? Let me know! Love, S

Hej hjärtan! Det har blivit dags för mig att ta tag i mitt nästa projekt – sovrummet! Mitt kök och vardagsrum är i princip klart, saknas en matta i vardagsrummet och jag vill byta handtag på skåpen i köken men annars är det relativt klart. I sovrummet har jag för tillfället en säng, gardiner, en nyköpt byrå (måste byta handtag), en spegel som ska hängas upp och två stolar. Efter en massa tid, letandes på Pinterest och alla möjliga inspirationskällor har jag kommit fram till att jag först ska bestämma mig för två saker, heltäckningsmatta eller inte och sänggavel eller inte. Jag är nästan 100 på att jag bestämt mig för en heltäckningsmatta och sänggavel är jag nästan säker på. Hur har ni det där hemma, har ni några tips eller något ni tänker att jag ska ha i åtanke? Let me know! Love, S 


10 kommentarer10 kommentarer om “BEDROOM CHOICES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Prva slika u drugom redu . Takva spavaca mi najvise odgovara uz tvoj stan, u tom je stilu. A ne sumnjam da ces ti to dekorisati sa ukusom ?

  Reply
 • Hehe mislis :)? Tako je tesko da se odluci! <33

  Reply
 • Jag tror att ljusa färger i sovrummet är bäst men också att man ska hålla det enkelt och inte för mycket saker. Lite kul är när man läser om Feng Shu inredning så är det viktigt med sänggavel, ger väl mer balans i kroppen när man sover. Ditt kök är ju en dröm vad tänkte du ha för handtag istället?

  Reply
 • Det håller jag med om, ljusa färger och det är det jag är inne på! Jaha, det hade jag ingen aning om. Intressant! Det lutar faktiskt åt sänggavel 🙂 Jag har tänkt att ha några tunnare i rostfritt stål! Tack snälla, glädjer mig att höra det 🙂

  Reply
 • I personally love the second pic! I love high bedsides, it’s very comfortable 🙂 you can sit and your back or head won’t hurt. Love your new home ❤️

  Reply
 • Ah really? Hmm, I also though about skipping the headboard* but I still feel that it’s more comfortable with it so I think I’m going to get one. We will see! Thank you dear <3

  Reply
 • Jag gillar lite lyxigt sovrum, men sänggavel och heltäckningsmatta. Lite sådär 50-tal moviestar-look.

  Reply
 • Jag jag håller med. Men samtidigt vill jag ändå hålla det lite enkelt och inte alltför lyxigt. Ah får se hur det blir! 🙂

  Reply
 • Hey, love all the inspo pics but the second one the most. I am also thinking about wall to wall carpet but am concerned with dust and stains, hard floor is for sure easier to clean. But carpet is so comfy and looks more luxurious ??‍♀️ Just one question, what is bed side? Did you mean bed stand?

  Reply
 • Hi dear Adrijana, I must agree! 🙂 Hmm, that’s true but I still, you get the more “warm” and cozy feeling with the carpet. Haha I just realized I switched word, I meant headboard not bedside!! Hugs <3

  Reply