Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:16 | February 6, 2018

HOW WRONG CAN IT GET?!

It was a long time since I laughed as much as the other day when I got the folder full of surf pictures on myself. If you imagine is a surf picture, a really nice one and then take a look at the picture number three or four.. How wrong can it go haha! Well, joke and side, unfortunately, I didn’t get a really nice picture this time but I still wanted these pictures and also to show you that I actually surfed for real haha.

Anyway, how has Tuesday been so far? I myself have just opened a lot of packages here at home and I’m thinking about doing a haul to show you what I ordered! Then I will go to the doctor for some checks and then I’m going to force K to go grab some coffee. I’m so used to always have him both in my everyday life but also when it comes to shooting but now when it started to work properly with his company and they got an office, he don’t have a lot of free time anymore. Last but not least I’m going to do a really good gym session! Love, S

Det var längesedan jag skrattade så mycket som häromdagen när jag fick mappen full med surfbilder på mig själv. Om ni föreställer er en surfbild, en riktigt snygg surfbild och sen kollar på bild tre eller fyra… Hur fel kan det bli haha! Nä, skämt och sido, tyvärr fick jag ingen riktigt snygg bild denna gången men ville ändå ha dessa bilder och visa att jag faktiskt surfade på riktigt haha.

Hur har er Tisdag varit än så länge? Själv sitter jag och har precis öppnat upp en massa paket och tänkte köra någon typ av haul idag för att visa er vad jag beställt! Därefter ska jag iväg till läkaren för lite kontroller och sedan tvinga med K på en fika. Jag är så van att alltid ha honom, både till vardags men även när det gäller att fota men nu när det börjat dra igång ordentligt med hans företag och dem skaffat kontor, så hinner han inte :/ Men men, sist men inte minst ska jag avsluta dagen med ett grymt gympass! Love, S


4 kommentarer4 kommentarer om “HOW WRONG CAN IT GET?!”

  Hej!

  Jag har precis flyttat i Malmö och ska bor här i 3 år! Behöver massa massa tips om restaurang, uteställen, cafer, things to do, vad man inte får missa osv osv!
  Skulle uppskattas ett helt inlägg om bara hur du tycker om malmö! Har flera kompisar som följer dig också som har velat det länge eftersom du redan flyttat för några månader sen väll? Tips tips:)) och tack för en fin blogg!

  Reply

  Jag är imponerad bara över att du står på brädan, haha! Det hade inte jag klarat… 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här