Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:32 | February 8, 2018

MIRROR WALL

 – This post contain adlinks – 

Lamp: Lampan (here)
Paintings: Desenio (here)
Chair: By Crea (here)
Sofa & pillows: Sofacompany (here)
Table: Ox denmarq (here)
TV-bench: Ikea

Hello hearts <3 Finally me and my brother got the time to put up the mirror wall that I have been waiting to do for a long time! I have been walking around in my apartment and felt that something is missing (apart from the carpet, still looking for the perfect one) and now I really feel that this was what I have been waiting for! It feels really good and I’m so happy with the result 🙂 A tip for you if you feel the same, furthermore, the mirrors open the room and makes it feel bigger. These mirrors are from IKEA (here). They are sold for 4 pieces in one package and in each package you get tape pieces that you put on the mirrors. This wasn’t so hard to do but it requires some time and effort. What do you think? would like to hear some opinions! Now I’m going out with Rambo and then going into town to meet up Azra (yeey) Love, S

Hej hjärtan <3 Äntligen har jag, tillsammans med min bror fått upp spegelväggen som jag väntat på att göra! Jag har länge gått runt i lägenheten och känt att det är någonting som fattas (bortsett från mattan, letar fortfarande efter den perfekta) och nu känner jag verkligen att detta var det jag har väntat på! Det känns jätte bra och jag är så nöjd 🙂 Ett tips till er om ni känner detsamma, dessutom så öppnar speglarna upp rummet vilket gör att det känns större. Dessa speglar kommer från IKEA (här). Dem säljs för 4st i en förpackning och i varje förpackning tillkommer tejpbitar som man sätter på. Detta var inte alls svårt att göra men kräver lite tid och ansträngning. Vad tycker ni, vil gärna höra åsikter! Nu ska jag ut med Rambo och därefter åka in till stan för att möta upp Azra (yeey) Love, S 


6 kommentarer6 kommentarer om “MIRROR WALL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men alltså JA! Spegelväggar är sååå snygga och Ikea gjorde det verkligen såå enkelt nu! Det här behöver jag känner jag! 😀

  Reply
 • Ja ellehur!! Så fint och enkelt :)) Do it!

  Reply
 • Hej! Din hylla som du lagt upp i ett annat inlägg är så himla fin, den med svarta konsoller och vita hyllplan! Men undrar var de är ifrån? Försökt leta överallt efter något liknande men hittar bara konsoller som syns på undersidan av hyllorna vilket inte alls är lika fint 🙁 Du har det så fint där hemma!!

  Reply
 • Hej Jessica!

  Tack snälla, vad glad jag blir <33 Den är fån Ilva, har försökt hitta den online men tror inte den finns där så kolla i butik!! Kramis

  Reply
 • Hej
  Vad fint det blev med speglarna. Räcker det med att använda sig av tejpbitarna för att sätta upp dessa? Man behöver inte borra till exempel? 🙂

  Reply
 • Hej!

  Tack ska du ha 🙂 yess, det räcker 🙂

  Reply