Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:08 | April 1, 2018

FINALLY FOUND THE PERFECT…

Candleholder: Left (here), right (here), beige pillow (here)

Carpet (here)

After all my searching and searching for the right carpet, I have finally found the perfect one for my livingroom. It “just” took me some months but I’m really happy I found it and I must admit that this one looks exactly how I imagined that the perfect one will do. I don’t know if I mentioned it but I got home 2 different carpets but none of them felt right and ginally the third one was perfect!

The carpet, the two beige pillows and these two beautiful candleholders are from Newport and I’m just starting my collaboration with them.  I have also managed to give you guys a discount code, as I know that the request from my latest interior collaboration was high. So here we go, the code SENDI15 gives you 15% discount on everything except the already discounted products and is valid from today until the 8th of April. Newport has a lot of nu e stuff and I’m pretty sure that you’ll find something. Before you leave, please let me know your thoughts about the carpet 🙂  Love, S

Efter allt letande och letande efter en matta har jag äntligen funnit den perfekta mattan för mitt vardagsrum. Det tog “bara” någon månad men jag är jättenöjd och det var verkligen såhär jag föreställde mig att mattan skulle se ut. Jag vet inte om jag nämnde det här på bloggen men jag fick hem 2 olika mattor men ingen av dem kändes rätt och här ser man, tredje gången gillt!

Mattan, de två beiga kuddarna och de två fina ljusstakarna kommer från Newport som jag precis inlett ett samarbete med. Jag har dessutom fixat fram en rabattkod till er, då jag vet att förfrågan från mitt senaste inredningssamarbete var hög. So here we go, koden SENDI15 ger er 15% rabatt på allting förutom de redan rabatterade produkterna och gäller från och med idag till och med den 8 april. Newport har sjukt mycket fint och jag är säkert på att ni kommer att hitta något. Innan ni drar så får ni gärna dela mer er om er åsikt kring resultatet 🙂 Love, S 


9 kommentarer9 kommentarer om “FINALLY FOUND THE PERFECT…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här