Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:26 | April 13, 2018

RUSSIA W/ GUESS

The warm welcome in my room <3 

We visited the famous Ermitage that is actually one of the worlds largest museums. This is a must if you visit this city. The beauty inside (& outside) is incredable!

Then it was time for the Guess gala and I went for a more elegant look. Do you like it?

GUESS girls <3

The second day we went for some Ice skating and this was fun! Here with my girls Steph and Natascha <3

Later it was finally time for the Fashion show which was WOW. Such a spectacular show and so many beautiful items coming. After the show it was time for dinner. Look how beautiful they arranged it? Like everything else during this trip!

After some food it was time for some party!

Hello beauties! I’m home from Russia and right now I’m doing my emails, cleaning and yeah, doing 100 things at the same time per usual hehe 🙂 The stay in Russia was amazing but very intense as you see on the pictures. In two days we had a “General session” by Paul Marciano and a few other guests, sightseeing, a gala, ice skating, fashion show and a party. I was there with Natascha and Stephanie that I already know but I also met other influencers from different countries as well as many Russian models. Always as fun with new people! This was a very fun and well-planned event organized by GUESS so thank you so much guys for inviting me! Love, S

Hej finisar! Jag är hemma från Ryssland och tar igen lite med mejlen, städar och gör helt enkelt 100 saker samtidigt hehe 🙂 Vistelsen i Ryssland var grym men väldigt intensiv som ni ser. På två dagar hann vi med en “General session” Av Paul Marciano och några andra gäster, sightseeing, en gala, skridskor, Fashion show och fest. Jag var där med bland annat Natascha och Stephanie som jag känner sen innan men träffade även andra influencers från olika länder samt många ryska modeller och influencers. Alltid lika kul med nytt folk! Ett väldigt roligt och väl planerat event anordnat av GUESS så ett stort tack till er för denna resa! Love, S


11 kommentarer11 kommentarer om “RUSSIA W/ GUESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • This looks like such an amazing trip! I would love to visit Russia one day, do you have any recommendations of places to visit?

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • And it was dear! St Petersburg was really beautiful and I would actually like to go back there since we had the time to see a lot but yeah, if you go there you should definitely visit the Hermitage! Love

  Reply
 • Det börjar bli så fruktansvärt förbannat ledsamt att du gnäller på instagramalgoritmen – HELA TIDEN!!!

  För det första: var glad för att du ens har följare!!!!!!! & så som algoritmen fungerar är det ju faktiskt vi som VILL se dina bilder som får se dem. Resterande kanske har tusentals de följer och skiter därför blanka fan i dig. Har du tänkt på det?!

  För det andra: detta är law of attraction! Har du hört talas om det? Attraktionslagen handlar om att man själv attraherar till sig energi såväl positiv som negativ. När du konstant gnäller och klagar så drar du enbart till dig negativ energi! Och hur ska din negativa energi kunna spegla en skön vibe på din instagram?

  Du borde vara tacksam att du har såpass många följare som du har, att du har tagit dig dit du är idag och att folk vill följa dig! TÄNK POSITIVT!

  Flera av mina vänner och systrar följer dig! Men vi alla diskuterade igår på en middag om allt ditt gnäll om algoritmen. Vad får jag se idag? Samma gnäll….. suck alltså!
  Snart blir det tyvärr ett enkelt knapptryck – ”avfölj”.

  Hoppas du ändrar inställning och sänder ut positiv energi istället – positive vibe is everything!!!!

  Reply
 • Hej Madde och tack för din kommentar. Först och främst vill jag klargöra en sak som jag antar att du inte är medveten om, vilket tydligt märks på ditt sätt att skriva. Mina sociala kanaler, främst instagram är det som ger mig mat på bordet och har gjort de de senaste 5 åren. Jag har kämpat hårt för att komma dit jag är idag och är fruktansvärt tacksam för varenda en som följer, gillar och kommenterar mina bilder. Jag hade aldrig varit där jag är idag om det inte vart för mina följare, men även om jag inte kämpat och lagt ner hjärta för att producera så bra material som möjligt.

  Vad gäller Law of attraction så är jag mycket väl medveten om vad den innebär. Hur jag väljer att ta in allting som händer i mitt liv och på vilket sätt jag väljer att agera utåt, är min ensak och tyvärr om du känner att jag delar med mig för mycket av negativitet så rekommenderar jag dig att avfölja mig. Jag försöker att alltid vara positiv och har nästan aldrig delat med mig av negativa saker på mina kanaler då jag enbart vill ha positivitet runt om det men tyvärr så påverkar den nya algoritmen mig negativit och i många fall vet jag inte vad jag ska göra, därav delar jag med mig av detta i hoppa om att instagram ska förstå innebörden, inte bara för mig utan för tusentals andra som är i samma sits.

  Om du försöker att sätta sig i min sits och tänker att du har gett hjärta och själ för detta yrket, gjort allt och bara utvecklats med åren men sen så kommer en sak som ändrar allt, istället för att du ska gå uppåt så går du neråt, trots att du är mer kunnig, har bättre material etc. När du ser folk runt omkring dig som inte lägger ner 1% av det du gör, men bara går uppåt, kan du säga till mig att du, dag efter dag, hade kunnat fortsätta att ENBART tänka positivt? Det kan handla om vilken arbetsplats som helst, om du utvecklas kontinuerligt men med tiden så får lägre och lägre lön, hur hade du agerat?

  Jag ska absolut ha detta i åtanke för jag har inte vetat att någon har tagit det så som du och dina vänner har tagit det, men ibland kan man inte hålla allting inne och jag är ledsen om det på något sätt har påverkat din vardag.

  Reply
 • Precis som du säger – arbetar man på en arbetsplats som man inte längre utvecklas på eller får ut någonting av då byter man antagligen. Det är väl därför de flesta influencer fokuserar på flera kanaler än bara youtube idag. Jag har svårt att tro att din mamma sitter och gnäller och klagar på sin arbetsplats såhär som du gör(?)

  Oavsett arbetsplats så finns det 8 positiva aspekter och 2 negativa aspekters. Det är så livet fungerar, tyvärr finns det negativitet överallt och saker som går emot en. Men man har själv möjlighet att välja vilken energi man attraherar och sänder ut. Vilken vibe man vill omge sig med!

  Givetvis förstår jag att det här är vad som ger dig mat på bordet och att det är trist när du kämpar men inte får tillräckligt tillbaka. Jag har följt dig sen du började din viktresa. Har alltid sett upp och älskat dig, men på senaste så har det tyvärr blivit alldeles för negativt.

  Om du har det här problemet så har ju givetvis alla influencer samma problem och av alla har jag enbart sett Kenza skriva om det en gång på sin blogg och på instagram. Alla andra då? Isabella, Alexandra Nilsson, Michaela Forni, Petra Thungården, Bianca Ingrosso osv osv…. varför gnäller inte dem? De fokuserar på att ge sig fan på att bli bättre!
  Tror att du får hitta andra sätt än att sitta och gnälla. Nu har du gnällt tillräckligt och instagram har inte gjort nåt åt det hittills och då kommer det säkerligen inte ske nåt den närmsta tiden heller.

  Reply
 • Hej igen 🙂 Läs om, läs rätt. Jag skrev att om du utvecklas och blir bättre men TROTS detta att din lön blir lägre och lägre, inte att man slutar att utvecklas för det är stor skillnad på dessa och om det i sådana fall skulle vara så att jag slutar att utvecklas inom detta yrke så hade jag bytt yrke. Men ja, så är inte fallet just nu. Vad har min mamma med detta har göra om jag får fråga?

  Det är inte meningen att låta otrevlig men jag förstår faktiskt inte hur du kan lägga ner tid på att skriva det du gör. Instagram och sociala medier är väldigt enkelt idag, man följer personer som man gillar och inspireras av, två alternativ antingen följa eller avfölja. Varför ska du komplicera alting? Det är mitt liv och mina val och jag gör precis hur jag vill. Och för andra gången, jag delar inte med mig av detta för att på något sätt sprida negativ energi, rättare sagt för att dela med mig av att mitt liv och visa att även jag har nedgångar precis som alla andra människors, och i hopp om att det ska ske förändringar då många andra, som tidigare sagt, har samma problem.

  Nej Madde, nu har du fel och just därför sitter jag och svarar på din kommentar, för jag vet att folk inte vet och förstår sig på denna branschen till 100% och jag vill gärna ge dig den kunskapen så att du kan få en förståelse för den sist jag befinner mig i. Alla influencers har INTE påverkats av denna algoritmen, därför “klagar” inte alla på den. 90% av dem du nämnde följer jag inte och har ingen aning om men jag skulle absolut kunna rada upp massvis med influencers som är i samma sits och som klagar, men det är inte relevant.

  Och en sista sak, ett tips skulle i så fall vara att du läser på kring Instagram och deras nyheter då dem snart kommer att ta tillbaka den gamla algoritmen och en stor grund till detta är allt vårt “klagande”. Ha en toppen Söndag!

  Reply
 • Asså snälla madde om de är någon som är negativ e de du asså att du ens orkar diskutera på en middag om sendi och om vad hon gnäller om hahaha ..det e nog många som inte gillar hur Instagram fungerar inte bara influnecer, man missar jämt bilder vilket är tråkigt därav gör många så att dem lägger det även på story.. som sendi sa avfölj henne då ingen tvinga dig komma hit att läsa för sist jag visste så var bloggar till för att kunna skriva av sig och ha sina åsikter på ..hoppas du mår bättre i framtiden för känns som du inte mår så bra just nu ha en bra vecka på ditt arbete som du aldrig klagar över ?

 • Wow, amazing photos! I hope you enjoyed this. 🙂
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • thank you love! I really did <3

  Reply
 • Hej!! Vart är dina byxor ifrån? Såååå snygga!!

  Reply
 • Hellu! Från GUESS ?

  Reply