Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:56 | May 16, 2018

PINK SUIT IN MADRID

 – This post contain adlinks
Detta inlägg innehåller reklamlänkar/adlinks – 

Blazer & pants: Loavies (here & here)
Sunglasses: Tom Ford (here)
Bag: Guess
Shoes: Mango (here)

Hello lovies, is everything good with you? Me and K landed in Copenhagen yesterday and came home pretty late, around 1 pm. We had a tough trip home but happily we came home with our luggage, which we were worried about since we had a connecting flight a not so much time. Madrid was wonderful. We spend about 3 days in there and we were there together with American Tourister. This meant that we had a schedule to follow but one morning we went out to this amazing location to shoot.

Then you may have noticed that I have fallen in love with suits lately 😉 Pink is the favorite color and I think I already have 3 pieces in different shades haha. But I love the fact that you can style them with both heels and sneakers! Love, S

Hej hjärtan, är allting bra med er? Jag och K landade i Köpenhamn igår och kom inte kom förens 1 på natten. Vi hade en ganska så jobbig resa hem men lyckligtvis kom vi hem med vårt bagage, vilket vi var oroliga över att vi inte skulle då vi skulle mellanlanda och hade ont om tid. Madrid var underbart. Vi spenderade cirka 3 dagar i Madrid och var då där tillsammans med American Tourister. Detta innebar att vi hade ett schema att följa men en morgon passade vi på att åka och besöka denna fina plats.

Sen så kanske ni har märkt att jag fastnat för kostymer det senaste 😉 Rosa är favoritfärgen och tror att jag redan har 3 stycken i olika nyanser haha. Men jag älskar det faktum att man kan styla dem med både klackskor och med sneakers! Love, S 


11 kommentarer11 kommentarer om “PINK SUIT IN MADRID”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I too have fallen in love with suits recently! They are such a classic and timeless choice that always makes me feel instantly powerful and 10x more confident! The pink colour is perfect because it makes the suit more feminine and adds a bit of you to it. Also, less work-like and less profession, if you know what I’m saying. I really like the cut of the blazer and how it’s long

  xx, http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Wow, these photos are absolutely fabulous! And your outfit is also really nice, I love the look so much!
  You are so beautiful. <3
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Du är så otrolig duktig på att fota, tycker det är synd att du förstör bilderna genom att lägga på filter som ger färger som inte är verklighetsbaserade och jobbiga för ögat i längden då många av pilotmadeleines följare börjat använda detta ser deras instagrams ut som ritade ”tavlor” vilket inte är så intressant och tråkigt… du är verkligen grym och gör ett toppen jobb sedan dag 1😊

  Reply
 • Hej Emma och tack för din respons! Vad tråkigt att tycker det, det är den första “negativa” kommentaren :/ Allt annat har faktiskt varit positivt och jag själv äv väldigt glad för responsen. Jag förstår precis vad du menar och just därför är det inte hennes filter jag använder 100% utan jag har laddat ner den och sedan gjort det mer i min stil med mindre skärpa och mer kontrast. Aja, tack för den fina komplimangen och kram på dig <3

  Reply
 • Glad to find you liked my country. I like yours as well 🙂

  Reply
 • Do you still use Hair talk extensions? I have thinking of getting if for making my hair thicker, but I’m so afraid it will hurt my own hair and in the long run I will lose hair instead. Have you lost any of your own hair while using Hair talk extensions?

  Reply
 • Yess I do and I love it! No, I wouldnt say that I have lost my hair from it! I have used them for so many years now and I’m really satisfied 🙂

  Reply
 • Elsker dressen! Alltid lurt, hvordan redigerer du bildene dine? De er alltid så fine!

  Reply
 • Tack snälla 🙂 Jag redigerar bilderna i lightroom <3

  Reply
 • You look wonderful!
  Olyaa | http://olyaa.website/

  Reply
 • Thanks dear!

  Reply