Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:29 | August 6, 2018

SPLIT RECOMMENDATIONS

Split, split, split, you make me fall in love with you every single time. This time me and K spent 3 days in Split, too short but since we had 10 days of vacation in total we chose to spend most of our time at Hvar. However, I wanted to provide you guys with some recommendations from our short but amazing stay!

Where did we live?
Like always when visiting Croatia we went for an apartment through Airbnb. Personally, Croatia for me feels like home and to live in an apartment is just much cozier and just feels so much better. Then on the other side, you can find really good apartments that are right in the center and doesn’t cost that much. But if you are searching for a good hotel, I would recommend Le Meridien Lav that is some km outside of split.

Where did we eat?
Two days in a row we went for breakfast at Brasserie 07 at the riviera, one of my favorite places. K went for an acai bowl and I went for Eggs benedict and it tasted really really good. I have also been eating lunch there a couple of times and everything tastes amazing! When it comes to dinner we tried out two places, Basta & ZOI. Both of the places had beautiful views and great food so this is another recommendation.

What did we do?
The first day of the trip we chose to just take it easy and stroll around in the city center. We took a walk, went for ice cream, took photos and just enjoyed our first day. My father also came so we spent the day together <3 The other day we went to the hotel Le Meridien Lav och spent our day there by the beach. We came there by lunch so we ate at their restaurant Gooshter (Asias fusion) and then we spend the rest of the day at the beach. This place is like a resort and it’s super nice & photogenic as you can see 😛 Love, S

Split,Split,Split, du får mig att bli kär i dig varje gång. Den här gången tillbringade jag och K 3 dagar i Split, för kort men eftersom vi hade 10 dagars semester totalt valde vi att spendera större delen av vår tid på Hvar. Hur som helst så vill jag dela med mig av några tips från vår korta men fantastiska vistelse!

Var bodde vi?
Som alltid när jag besöker Kroatien hyr vi en lägenhet via Airbnb. Personligen så känns Kroatien som hemma och att bo i lägenhet när man väl är där känns helt enkelt mycket mysigare och bättre. Sedan är det till fördel att man kan hitta riktigt bra lägenheter som ligger mitt i centrum och inte kostar så mycket. Är man däremot ute efter ett hotel så kan jag rekommendera Le Meridien Lav som är några km utanför split.

Var äter vi?
Två dagar i rad åt vi frukost på Brasserie 07 som ligger på rivieran, en av mina favoritplatser. K beställde en acai bowl och jag tog Eggs benedict och det smakade riktigt bra. Jag har även ätit lunch här ett par gånger och allt smakar fantastiskt! Vad gäller middag så provade vi två ställen, Basta & ZOI. Båda platserna hade en vacker utsikt och bra mat så det här är en annan rekommendation.

Vad gjorde vi?
Den första dagen av resan valde vi att bara ta det lugnt och promenera runt i stadens centrum, åt glass, tog bilder och njöt bara av att äntligen vara här. Min papi kom också så vi tillbringade dagen tillsammans <3

Den andra dagen besökte vi hotellet Le Meridien Lav och tillbringade vår dag där vid stranden. Vi kom dit vid lunch så vi åt på deras restaurang Gooshter (Asias fusion) och sedan spenderar vi resten av dagen på stranden. Detta hotellet är som en resort, super trevligt & instagramvänligt som ni kan se 😛 Love, S 


4 kommentarer4 kommentarer om “SPLIT RECOMMENDATIONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här