Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:20 | September 6, 2018

THE SECRET BEHIND MY HAIR

“What gives you confidence” was one of the main questions on the campaign I did with Scwarzkopf professional for their new BC Bona Cure range a couple of months ago (you know that one collaboration I have had that I was so proud of <3!). When reflecting about the subject I think about many things. Confidence for me is something strong, powerful and something I think everyone must have. Confidence is feeling comfortable in yourself and what you are capable  of. So what gives me confidence? Well a lot of things, for example doing something good that I feel proud of, reaching a goal and feeling beautiful. Beauty is confidence.  

So after some months use of the BC Bonacure Collagen Volume Boost range from Schwarzkopf Professional, I think it’s time to tell you more about the products. As you may have seen, the range consists of three products, a shampoo, a conditioner & a foam. The main purpose of the products is to increase volume and moisturize the hair and give the hair a natural shine.

BC Bonacure Collagen boost is the first product I use when I wash my hair. Just as it sounds, it’s a shampoo and it is used to clean the hair and scalp while contributing to moisturizing. I usually wash my hair with shampoo twice before moving on to the next product.

BC Collagen Volume Boost Whipped Conditioner comes next and it’s a bit different compared to other conditioners since it comes in a foam form. This product gives the hair volume, strengthens it and improves compatibility. I use this foam conditioner only once time when I wash my hair but depending on how I want to style my hair afterwards, I’m adding more or less of it. If I want to curl my hair, I use less and if I want to straighten my hair I use more.

Last but not least, we have the product BC Bonacure Collagen Volume Boost Perfect Foam which I think is the optimal product if you really want to add volume to your hair. This product I usually use when I want extra volume and usually on special occasions. Then I use it after I dry the hair with the towel. This product gives your hair fullness and also contributes to a natural shine.

Depending on how often you wash your hair and how much hair you have, the products will last different. Since I personally wash the hair max twice a week, the products for me last a couple of months. My biggest tips that I can give to you when it comes to hair are 3 things, 1. Do not wash your hair more than 2 times a week. 2. Treat your hair with good products that fit your hair type. 3. Don’t use a curler/straightener too much.

“Vad ger dig självförtroende?” var en av huvudfrågorna för kampanjen jag gjorde med Schwarzkopf Professional och deras nya BC Bona Cure serie några månader tillbaka (ni vet, det samarbetet som jag var extra stolt över <3!). När jag reflekterar kring ämnet så dyker det upp ett flertal tankar i mitt huvud. Självförtroende för mig är någon starkt, kraftfullt och någonting jag anser att alla behöver ha. Så, vad ger mig självförtroende? Jo svaret på frågan är bland annat när jag gör något bra som jag känner mig stolt över, när jag når ett mål eller när jag känner mig fin. 

Så, efter en några månaders användning av BC Bona Cure Collagen Volume Boost serien från Schwarzkopf, tänker jag att det är dags att berätta mer om produkterna. Serien består alltså av tre produkter, ett schampo, en balsam & en mousse. Huvudsyftet med denna serien är att produkterna ska ge håret volym samtidigt som de återfuktar håret och ger en naturligt glans.

Collagen Volume Boost Micellar Shampoo är den första produkten jag använder när jag tvättar håret. Precis som det låter så är det ett schampo och denna produkten är till för att rengöra håret och hårbotten och samtidigt återfuktar håret.  Jag brukar alltid tvätta håret med schampo två gånger innan jag går vidare till nästa produkt.

BC Collagen Volume Increase Whipped balm, är nästa produkt som jag använder och den skiljer sig lite från andra balsam då det kommer i en skumform. Denna produkten ger håret volym och stärker håret. Balsam använder jag bara en gång och hur mycket jag använder är beroende om jag ska platta eller locka håret. När jag ska locka håret använder jag lite mindre och när jag ska platta håret lite extra. 

Sist men inte minst har vi produkten Collagen Volume Boost Perfect Foam  som jag anser är den optimala produkten om man verkligen vill ha volym i håret. Den här produkten brukar jag använda när jag vill ha så mycket volym och oftast vid speciella tillfällen. Då använder jag den efter att jag torkat håret med handduken. Denna produkten ökar hårets fyllighet och ger en naturlig glans.

Beroende på hur ofta man tvättar håret och hur mycket hår man har, räcker produkterna olika länge. Jag personligen tvättar håret max två gånger i veckan vilket i sin tur innebär att produkterna räcker ett bra tag för mig. Mitt största tips vad det gäller hår är följande: 1. Tvätta inte håret mer än 2 gånger i veckan. 2. Behandla håret med bra produkter som passar DIN hårtyp. 3 Tänk på att inte locka/platta håret alltför ofta då det sliter mer än man tror. 

 


4 kommentarer4 kommentarer om “THE SECRET BEHIND MY HAIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow, that sounds so cool, thanks for the tip!
  Love, Sandra

  Reply
 • No problem <3

  Reply
 • Hej , har du hairtalk/tapehår i håret ?
  Fungerar dessa produkter till det ? 🙂

  Reply
 • Hej! Yess det har jag och det gör dem, i alla fall på mitt hår! Använder aldrig de produkter jag får från hairtalk. Kramis

  Reply